CFR Cluj dezvăluie ce au spus arbitrii după meciul cu Rapid: "Au ajuns la această concluzie"

CFR Cluj dezvăluie ce au spus arbitrii după meciul cu Rapid: "Au ajuns la această concluzie"

Conducerea clubului CFR Cluj a dezvăluit concluzia trasă de brigada de arbitri după meciul cu Rapid, în care ardelenii au avut un gol anulat în prelungiri.

CFR Cluj a ratat victoria cu Rapid în urma unui gol anulat pe nedrept, iar președintele Cristi Balaj a afirmat că brigada de arbitri a recunoscut că a tras greșit liniile din camera VAR.

Mai mult, Balaj spune că brigada de arbitri poate trage liniile cum își dorește, iar softul rulează în funcție de cum este setat punctul de cei din camera VAR.

"Arbitrul din camera VAR este cel care decide punctul prin care să treacă linia care e trasată paralel de către soft cu linia porții. El decide pe unde trece linia! Eu am mers în vestiar să îmi explice cum și pe unde au tras. Și ei au ajuns la concluzia că au tras eronat liniile. Asta a fost discuția pe care am avut-o cu ei. Punctul a fost ales eronat. Când o să avem un soft care mișcă imaginea, atunci se va clarifica totul. Dar nu anulezi un gol decât în momentul în care poți să demonstrezi că este ofsaid", a spus Cristi Balaj la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

La meciul cu Rapid, arbitri în camera VAR au fost Sorin Costreie și Alexandru Vodă. Ei au decis anularea golului.

Astfel, partida cu Rapid s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇