Verdict după faza controversată de arbitraj din meciul CFR Cluj - Rapid

Verdict după faza controversată de arbitraj din meciul CFR Cluj - Rapid

Faza controversată de arbitraj din meciul CFR Cluj – Rapid 2-2, care l-a făcut pe Dan Petrescu să fie extrem de nervos, a primit un verdict de specialist din partea lui Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu, fostul arbitru internațional, a spus că s-a îngrozit atunci când a văzut cum au tras arbitri din camera VAR linia din momentul în care s-a judecat ofsaidul care a anulat golul care putea aduce victoria lui CFR Cluj în Gruia.

Porumboiu a spus că, în opinia sa, linia trasată de arbitri nu e dreaptă și a explicat cum trebuia să fie făcută pentru a stabili dacă a fost sau nu ofsaid.

ADVERTISING

"Cu faza de ofsaid, dacă și acum sunt discuții… mai bine nu mai trăgeau linia aceea. E o linie strâmbă! Trebuie să fie trasată din spate, la nivelul ultimului apărător, să nu lase loc de interpretări. Linia aceea lasă loc de interpretări, nimeni nu poate să spună cu precizie, doar ochiometric. Nu poți să spui că aia e o linie dreaptă.

Dacă tot am avansat în metoda asta cu VAR-ul, interpretarea asta cu linia creează probleme. Linia aia m-a îngrozit! Nu pot să-mi dau seama dacă a fost sau nu ofsaid. O linie dreaptă care e strâmbă!", a spus Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

ADVERTISING

CFR Cluj - Rapid s-a terminat 2-2, iar ca urmare a rezultatului campioana României a rămas pe locul doi în clasamentul Superligii (33 de puncte), în timp ce echipa lui Adrian Mutu a rămas pe locul cinci (27 de puncte).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!