CFR Cluj anunță decizia luată după pedeapsa record dictată de UEFA

CFR Cluj anunță decizia luată după pedeapsa record dictată de UEFA

CFR Cluj a anunțat ce decizie a luat în cazul care a dus la o excludere cu suspendare din cupele europene.

Președintele Cristi Balaj a anunțat că plafonul salarial a fost limitat, iar jucătorii mai pot încasa cel mult 15.500 de euro pe lună.

"UEFA te premiază substanțial, dar și amenzile sunt pe măsură. Dacă vom mai avea întârzieri la licențiere, nu se acceptă, sancțiunea va fi excludere din cupele europene. De aceea vorbim de acea optimizare. În continuare, din păcate nu reușim să ne descurcăm fără sprijinul finanțatorului. Am redus foarte mult pierderea, dar încă nu suntem un club sustenabil, care să facă profit.

ADVERTISING

Acum nu mai există salariile acelea din trecut. Atunci când vin jucătorii, indiferent de numele lor, respectăm fair-play-ul financiar. Nu putem depăși contracte limite. Salariul maxim acum este de 15.500 de euro pe lună", a spus Cristi Balaj la Fanatik Superliga.

CFR Cluj a fost amendată de UEFA cu 250 de mii de euro din cauza datoriilor plătite cu întârziere.

Ardelenii au primit și o excludere din cupele europene pentru următorii 3 ani, însă pedeapsa este cu suspendare și va fi activată doar dacă vor mai există datorii.

ADVERTISING

Așadar, orice încălcare a regulamentelor financiare în următorii 3 ani înseamnă o excludere europeană pentru CFR, indiferent de rezultatele din campionat.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!