CFR Cluj a luat decizia finală în cazul transferului lui Jo

CFR Cluj a luat decizia finală în cazul transferului lui Jo

CFR Cluj a luat decizia finală în cazul transferului brazilianului Jo (35 de ani), fost jucător la Manchester City sau Everton, în Premier League.

Brazilianul Jo a sosit la Cluj-Napoca pentru a semna cu campioana României, însă nu înainte de a efectua teste fizice care să determine nivelul său, având în vedere că era retras din activitate înainte de a apărea oportunitatea de a juca pentru echipa din Gruia.

Potrivit Fanatik, transferul lui Jo la CFR Cluj a picat definitiv, în ciuda faptului că fostul fotbalist de la Manchester City sau Everton era așteptat să efectueze teste. Mai mult, conform sursei citate, CFR Cluj a luat decizia finală în cazul transferului lui Jo și i-a cumpărat acestuia bilet de avion pentru revenirea în Brazilia.

ADVERTISING

În urmă cu câteva zile, Cristi Balaj anunța înțelegerea dintre CFR Cluj și Jo, fotbalist cu un CV extrem de important, însă totul a picat.

Corinthians, ȚSKA Moscova, Manchester City, Everton, Galatasaray, Interncional, Altetico Mineiro, Al Shabab, Jiangsu Suning, Nagoya, Ceara și Al Jabalain sunt echipele din CV-ul lui Jo.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!