CFR Cluj explică de ce nu a mai semnat brazilianul Jo: Detalii de la negocieri

CFR Cluj explică de ce nu a mai semnat brazilianul Jo: Detalii de la negocieri

CFR Cluj a explicat, miercuri seara, de ce brazilianul Jo (35 de ani) nu a mai semnat contractul cu campioana României.

Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a vorbit despre transferul ratat al brazilianului Jo, fotbalist cu Manchester City sau Everton în CV. Omul cu banii de la Cluj-Napoca a dezvăluit că transferul nu e picat definitiv, în opinia sa, însă jucătorul va trebui să treacă niște teste pentru a-și pune semnătura pe contract.

Varga a explicat că nu-și dorește să mai aibă problemele pe care le-a avut, în trecut, cu un alt brazilian, Julio Baptista.

ADVERTISING

Patronul din Gruia a spus că transferul lui Jo are în continuare șanse să se facă, doar dacă brazilianul acceptă să efectueze teste fizice care să determine nivelul său din acest moment, având în vedere că înainte să apară oportunitatea de a semna cu CFR acesta era retras.

”Hai să nu ne grăbim şi să aruncăm cu vorbe, că a picat transferul lui Jo, pentru că eu sunt cel care decide şi am ultimul cuvânt. Eu sunt cel care trebuie să mă conving de nişte lucruri, că eu plătesc.

Iar eu vă spun acum care e adevărul cu acest jucător. Eu nu mai vreau să iau ţeapă, aşa cum am luat cu Baptista. Ştiţi foarte bine ce am păţit cu ăla şi ştiţi cât am plătit unuia care aproape că venise în concediu la Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acum, să revenim la problema Jo. El a crezut că vine aici la noi şi semnează contractul pe loc. Stai un pic, că tu ai 35 de ani. Eu nu pot să semnez cu tine pe doi ani sau trei fără să mă conving de nişte lucruri.

Eu am nevoie de tine pe teren imediat, nu peste o lună sau două. I-am dat două săptămâni să treacă de nişte teste. Iar dacă le trece, atunci voi lua decizia finală. Însă, el a vrut să pună presiune pe noi şi să ne facă să semnăm pe loc.

El ne-a spus că nu e venit în probe şi că el nu e amator ca să îl punem noi să facă acele teste. Eu i-am zis să se mai gândească şi că are două săptămâni să facă acele teste. Dacă acceptă, atunci e OK.

ADVERTISING

Eu consider că noi suntem în continuare în negocieri cu el. Dar, dacă nu acceptă acele teste, atunci nu facem transferul”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!