CFR Cluj a primit o veste proastă: "Paguba a fost incredibilă"

CFR Cluj a primit o veste proastă: "Paguba a fost incredibilă"

CFR Cluj a primit o veste proastă din partea agentului fotbalistului pe care Dan Petrescu nu l-a folosit niciodată.

Giuseppe Accardi, agentul lui Ibrahima Mbaye (28 de ani), fundașul dreapta pe care CFR Cluj l-a luat liber de contract de la Bologna, a anunțat că va merge să dea în judecată CFR-ul la FIFA pentru situația cu care s-a confruntat jucătorul său.

Dan Petrescu nu l-a folosit niciodată pe Ibrahima Mbaye, un fundaș dreapta ajuns la CFR Cluj la finalul lui august 2022.

CFR Cluj nu l-a trecut pe Mbaye nici pe lista de Superligă, nici pe cea de Conference League.

ADVERTISING

„Ne-am înțeles cu Bologna pentru transferul la CFR pe 31 august 2022, înainte ca perioada de mercato să se închidă. A fost voinţa selecţionerului Senegalului să plece de la Bologna, dorea ca jucătorii lui să evolueze mai mult.

În timp ce negociam cu echipe din America, pe fir a intrat Clujul, am cântărit situaţia gândindu-ne la Campionatul Mondial. Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că nu a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League.

Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat din România, nu a putut reveni timp de 3 luni. Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă!”, a declarat Accardi pentru tuttomercatoweb.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Inter, Livorno, Bologna și CFR Cluj sunt echipele din CV-ul fotbalistului Ibrahima Mbaye.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!