CFR Cluj a dat răspunsul după insinuările de blat la meciul cu Sepsi

CFR Cluj a dat răspunsul după insinuările de blat la meciul cu Sepsi

Conducerea CFR Cluj a răspuns după insinuările de blat făcute înaintea meciului cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe, încheiat 2-2.

Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova 1948, a făcut insinuări de blat la meciul Sepsi – CFR Cluj 2-2, iar conducerea campioanei României a venit cu un răspuns după partida care o putea duce pe CFR Cluj pe primul loc în Superligă înaintea ultimei etape din sezonul regulat.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele din Gruia, CFR Cluj a răspuns la insinuările făcute de Marcel Pușcaș.

ADVERTISING

FCU Craiova 1948, echipă pe care Pușcaș o reprezintă, e în luptă directă cu Sepsi pentru un loc în play-off-ul Superligii, iar oficialul oltenilor s-a temut de un aranjament pentru ca echipa lui Laszlo Dioszegi să îi fie asigurat locul în lupta pentru campionat.

"Atâta timp cât s-a văzut pe teren, mesajul a fost acolo. În rest, i-am spus. Ajung eu să dau mesaje la Puşcaş. Nu ştiu cum a fost Dan Petrescu, am fost mai nervos. Sunt dezamăgit că noi nu am câştigat. Noi abordăm orice meci la victorie. Nu îmi pasă de ce calcule fac alţii. Noi vrem să câştigăm campionatul. Contează să fim pe primul loc", a spus Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, conform Prima Sport.

ADVERTISING

Sepsi și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul din etapa a 29-a din Superligă. Mark Tamaș și Pavol Șafranko, respectiv Yuri și Janga au înscris.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!