Cele trei soluții propuse de Duckadam pentru postul de antrenor al echipei naționale: "Unii se vor supăra pe mine"

Cele trei soluții propuse de Duckadam pentru postul de antrenor al echipei naționale: "Unii se vor supăra pe mine"

Fostul mare portar Helmuth Duckadam a oferit trei soluții pentru funcția de antrenor al echipei naționale.

Duckadam a afirmat că nu mai e cazul ca un tânăr să preia națională, ci să se meargă pe o variantă mai experimentată.

Iar propunerile sale au fost Cosmin Olăroiu, Gică Hagi și Ladislau Boloni.

"Federația ar trebui să se gândească pentru lotul echipei mari la un antrenor cu experiență, un antrenor care să nu-și mai urmărească CV-ul, iar aici am trei exemple - Olăroiu, Hagi, Boloni.

Am văzut că, în ultimii ani, chiar dacă unii se vor supăra pe mine, antrenorii tineri au plecat la prima ofertă. Au lăsat lotul la mijloc, la final și au plecat. Ar trebui să-și schimbe și Federația atitudinea, să ofere un contract mai lung și cu obiective clare ca să nu mai bulversăm loturile naționale", a spus Helmut Duckadam, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Duckadam a precizat că înțelege decizia lui Rădoi de a pleca de la națională.

"Rădoi le-a dat celor de la Federație răgaz să-și caute antrenor pentru baraj, pentru că eu sunt convins că ne vom califica. Și o lună contează. Un antrenor, dacă vrei să-l angajezi, poate în această perioadă își găsește un contract și nu mai vine la națională. Cât privește decizia lui Mirel, eu cred că și-a calculat-o foarte bine.

Se gândește la CV-ul lui, a ratat un baraj cu Islanda și cunoscând foarte lotul echipei naționale a realizat că avem șanse foarte mici ca să putem trece de ambele baraje care ne așteaptă. Nu ar fi fost ok pentru CV-ul lui", a mai spus Duckadam.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!