Cel mai în formă fotbalist de la FCSB, contestat: Purtător ilegal de tricou!

Cel mai în formă fotbalist de la FCSB, contestat: Purtător ilegal de tricou!

Malcom Edjouma (26 de ani), cel mai în formă fotbalist al FCSB, a fost contestat după meciul „roș-albaștrilor” cu Universitatea Craiova, 1-1 pe Arena Națională.

FCSB l-a adus la dispoziție pe Malcom Edjouma împotriva Craiovei după ce francezul nu a primit cartonaș roșu în urma unei intrări dure la Igor Armaș. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a contestat prezența pe teren a lui Malcom Edjouma.

Cu atât mai mult cu cât Edjouma a marcat golul FCSB în partida contra oltenilor.

”Sentimentul e plăcut, când dai gol în minutul 90, dar voiam mai mult. Chiar credeam că vom câştiga acest meci. Am mai avut o ocazie, prin Ivan, puteam să câştigăm. Ne-am bucurat cu toţii, suntem răguşiţi. Când egalezi în minutul 90, senzaţia este aparte.

ADVERTISING

Sperăm să câştigăm meciul cu 3-0 la “masa verde”. Am contestat dreptul de joc al lui Edjouma. Aşteptăm să vedem ce hotărăşte domnul Vassaras. Am glumit! Dar Edjouma a fost purtător ilegal de tricou aseară, nu avea ce căuta acolo.

Am văzut că se vorbea despre nedreptatea în formă pură de aseară. Dar nedreptatea era dacă Ndong ar fi fost eliminat. Ar fi fost o greşeală uriaşă de arbitraj şi nu cred că VAR-ul putea să intervină. Putea să fie viciere de rezultat.

Târnovanu i-a salvat ieri pe cei de la FCSB, ar trebui să-i dea o bere, că i-a ţinut în meci. Am avut 64% posesie cu FCSB, ceea ce un lucru foarte bun”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat în etapa a 26-a din Superligă. Edjouma (minutul 1) și Koljic (minutul 90+1) au marcat.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!