Verdict după faza care a decis meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1: E o greșeală a arbitrului

Verdict după faza care a decis meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1: E o greșeală a arbitrului

FCSB a fost egalată de Universitatea Craiova în meciul terminat 1-1 pe Arena Națională, în etapa a 26-a din Superligă, ca urmare a unei greșeli de arbitraj.

E concluzia la care a ajuns Constantin Zotta, fost arbitru, după ce a văzut faza din care a rezultat cornerul care a adus un punct pentru Craiova în partida cu FCSB.

Constantin Zotta a spus că, după părerea sa de specialist, Adrian Cojocaru a greşit când a dictat corner la faza în care Tamm şi Roguljic au disputat mingea, iar balonul a ieşit din teren deviat de fotbalistul croat al Craiovei. Zotta a spus că trebuia dictat aut de poartă, nu corner, ceea ce înseamnă că oltenii nu trebuiau să beneficieze de cornerul din care au egalat.

ADVERTISING

Astfel, Zotta a dat verdictul și a spus că Adrian Cojocaru a greșit în defavoarea FCSB. „Se pare că mingea lovește brațul și iese afară. Nu e lovitură liberă pentru henț, dar trebuia aut de poartă. E o greșeală a arbitrului. Din păcate, VAR nu poate interveni într-o astfel de fază. Dar am înțeles că e o situație în lucru la FIFA, astfel ca VAR-ul să poată interveni”, a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

FCSB și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul etapei a 26-a din Superliga României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!