Dică susține ultima decizie luată de FCSB: Eu am spus că așa este

Dică susține ultima decizie luată de FCSB: Eu am spus că așa este

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB – acum la CS Mioveni -, susține ultima decizie luată de FCSB.

FCSB îi schimbă din nou poziția în teren lui Octavian Popescu, „perla” echipei lui Gigi Becali. În meciul cu Universitatea Craiova, „roș-albaștri” au de gând să-l folosească pe fotbalist în poziție de inter în sistemul 4-3-3, după suspendarea lui Darius Olaru.

Decizia FCSB este susținută de Nicolae Dică, antrenor care l-a folosit pe Octavian Popescu în poziția respectivă pe perioada cât a pregătit echipa "roș-albastră".

ADVERTISING

„Eu când am ajuns acolo am spus că îmi doresc ca Tavi să joace în zona centrală. După discuțiile pe care le-am avut cu ei… Acum, ei știu ce vor să facă cu el. Eu am spus, din punctul meu de vedere, că este un jucător care, în timp, va evolua în zona centrală, pentru că este un număr 10”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică, la Orange Sport, după CS Mioveni - Rapid 0-0.

Octavian Popescu a marcat două goluri și a livrat șapte pase de gol în 36 de meciuri jucate cu FCSB în toate competițiile sezonului (2.372 de minute).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa de start va fi următoarea: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Coman


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!