Prețul lui Edjouma a crescut din nou: Cât costă transferul de la FCSB

Prețul lui Edjouma a crescut din nou: Cât costă transferul de la FCSB

Prețul lui Malcom Edjouma (26 de ani), fotbalist dorit de ungurii de la Ferencvaros, a crescut din nou după prestațiile din ultimele două meciuri în care a adus șase puncte pentru FCSB.

FCSB a câștigat șase puncte în ultimele două meciuri cu golurile marcat de Malcom Edjouma, mijlocaș curtat de ungurii de la Ferencvaros. Prețul lui Edjouma s-a modificat din nou, în opinia lui Basarab Panduru, după reușitele decisive.

După victoria FCSB cu CFR Cluj, Gigi Becali a anunțat că prețul lui Malcom Edjouma a crescut la două milioane de euro, însă Basarab Panduru crede că acum - după succesul de Edjouma cu FC Voluntari, francezul valorează cel puțin 2,5 milioane de euro.

ADVERTISING

Panduru a lăudat prestațiile lui Edjouma din ultimele meciuri la FCSB. ”Pare un jucător tot mai util, dar util care se vede. Şi Olaru e un jucător care face lucruri, care aleargă, că pregăteşte spaţii pentru colegi, dar nu se vede în reuşite. Nici măcar în pase de gol. Edjouma, uşor, uşor, uite că arată bine şi cred că preţul în creşte de la meci la meci. Valora un milion, acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Malcom Edjouma a marcat opt goluri și a livrat trei pase de gol în 31 de meciuri jucate cu FCSB în toate competițiile sezonului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!