FCSB renunță la încă un fotbalist: 12 plecări în iarnă!

FCSB renunță la încă un fotbalist: 12 plecări în iarnă!

FCSB s-a mai despărțit de un fotbalist și numărul plecărilor de la echipa „roș-albastră” a ajuns la 12, în această iarnă.

Gigi Becali a dat startul curățeniei la FCSB în perioada de transferuri din iarnă și mai mulți jucători au plecat, însă plecările nu s-au oprit. Darius Trifu (18 ani), un talentat mijlocaș central, a plecat din academia „roș-albaștrilor”, conform ziarulunirea.ro, care anunță că acesta a asemnat cu CS Universitatea Alba Iulia.

FCSB a tăiat finanțarea pentru grupele de copii și juniori, astfel că s-a ajuns la plecarea lui Darius Trifu, cel care trebuie să-și rezolve acum situația contractuală pentru a putea juca la noua sa echipă, Universitatea Alba Iulia.

ADVERTISING

Darius Trifu se afla la FCSB din 2017 și a fost coleg cu Ianis Stoica, Adrian Niță, Alexandru Musi, Gabriel Fulga sau Alexandru Pantea, jucători cu minute în prima echipă a "roș-albaștrilor".

După plecarea lui Darius Trifu, numărul plecărilor de la FCSB în această iarnă a ajuns la 12. Marco Dulca, Bogdan Rusu, Andrei Dumiter, Răzvan Ducan, Andrei Burlacu, Ianis Stoica, Cristian Dumitru, Ovidiu Perianu, Radu Boboc, Cosmin Achim și Rachid Bouhenna au plecat și ei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!