FCSB a dat răspunsul final pentru transferul lui Juan Bauza

FCSB a dat răspunsul final pentru transferul lui Juan Bauza

FCSB a renunțat la transferul lui Juan Bauza (26 de ani). E răspunsul final al clubului „roș-albastru”, care nu vrea să achite suma cerută de Adrian Mititelu în schimbul fotbalistului argentinian.

Juan Bauza a fost pe lista de mercato a FCSB, însă transferul la București nu se va realiza din cauza prețului cerut de Adrian Mititelu. Prin vocea lui Gigi Becali, patronul „roș-albastrilor”, FCSB a dat răspunsul final în cazul transferului.

Gigi Becali a spus că "nu are rost" să se mai discute despre transferul lui Bauza la FCSB, deoarece "Mititelu visează milioane". Omul de afaceri din Craiova vrea nu mai puțin de 4 milioane de euro pentru a spune "da" plecării lui Bauza la FCSB.

ADVERTISING

Sumă pe care Gigi Becali nu e de acord să o achite: "Nu are rost, pentru că Mititelu e băiat bun, dar el visează milioane. Jucători valoroși, dar Mititelu vrea 7, 15 milioane", a spus Becali, conform DigiSport.

FCSB a oferit două milioane de euro pentru transferul lui Juan Bauza de la FCU Craiova 1948 și a primit un refuz din partea lui Adrian Mititelu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇