FCSB pregătește două schimbări pentru meciul cu FC Argeș: Cum arată echipa probabilă

FCSB pregătește două schimbări pentru meciul cu FC Argeș: Cum arată echipa probabilă

FCSB a rămas fără doi jucători importanți din primul „11” după egalul, 1-1 cu Universitatea Craiova, și pregătește schimbări pentru partida cu FC Argeș.

Andrei Cordea și David Miculescu vor fi indisponibili pentru FCSB în duelul cu FC Argeș, echipă care a fost învinsă de CFR Cluj cu 3-1 în etapa a 26-a din Superliga României.

Miculescu și Cordea au văzut cartonașe galbene în meciul cu Universitatea Craiova, în minutul 32, respectiv 60, și vor lipsi din primul "11" al echipei lui Mihai Pintilii. Antrenorul "roș-albaștrilor" pregătește, însă, schimbări pentru partida cu FC Argeș.

ADVERTISING

În primul rând, Darius Olaru va reveni în echipa de start a FCSB. O problemă pentru Pintilii va fi să aleagă cine să joace extremă dreaptă în atacul "roș-albaștrilor". Ambii, Cordea și Miculescu, puteau acoperi acest post dacă erau eligibili pentru joc.

Octavian Popescu și Billel Omrani pot juca în dreapta atacului pentru FCSB, dar cum Andrea Compagno e accidentat, Omrani va juca probabil vârf împins.

Cum ar putea arăta echipa de start a FCSB în meciul cu FC Argeș: Târnovanu - Sorescu, Tamm, Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Oct. Popescu, Omrani, Fl. Coman

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!