Ce spune selecționerul Austriei despre victoria cu România din Liga Națiunilor

Ce spune selecționerul Austriei despre victoria cu România din Liga Națiunilor

Selecţionerul echipei de fotbal a Austriei, germanul Franco Foda, a apreciat că grupa din care face parte şi România este una echilibrată şi a subliniat că selecţionata sa a avut noroc în una-două situaţii în meciul de la Ploieşti.

„Grupa este una foarte echilibrată, cum s-a văzut şi azi (miercuri, n. red.). În prima repriză, am făcut prea multe greşeli la construcţie şi am avut probleme cu presingul energic al României. După ce am trecut la o apărare în trei, am avut mai mult control şi am putut presa mai mult pe aripi. Totuşi, am avut noroc, în una sau două situaţii”, a declarat Foda, citat de site-ul UEFA.

ADVERTISING

La rândul său, mijlocaşul Alessandro Schoepf, care a marcat singurul gol al partidei, a spus: "În prima repriză nu am avut deloc controlul. Sistemul nostru nu a mers contra României. În repriza secundă, lucrurile m mers mai bine, iar victoria e meritată. Ştiam că va fi dificil."

Şi fundaşul Stefan Lainer a apreciat că meciul cu România a fost unul dificil.

"Nu a fost uşor, dar cele trei puncte sunt foarte importante. Am muncit cu toţii la un loc şi am luptat până în ultimul minut. Evident, e nevoie de un pic de noroc, dar acum lucrurile sunt pe calea cea bună'', a afirmat Lainer.

ADVERTISING

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativei Austriei cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal. România a suferit a treia înfrângere consecutivă, după cea cu Islanda (scor 2-1) din 8 octombrie şi cea cu Norvegia (scor 4-0) din 11 octombrie.

Prima reprezentativă va juca ultimele meciuri din Liga Naţiunilor luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, iar pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇