Ce spune Rădoi despre o posibilă plecare de la naționala României

Ce spune Rădoi despre o posibilă plecare de la naționala României

Selecţionerul echipei naţionale, Mirel Rădoi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, comentând despărţirea lui Adrian Mutu de selecţionata de tineret, că el nu va pleca de la conducerea primei reprezentative până la finalul proiectului început, indiferent de modul în care se va termina acesta.

El a explicat însă că şi el este tentat să antreneze o echipă de club, la fel ca Adrian Mutu, deoarece este tânăr şi dornic să muncească zi de zi.

Întrebat ce părere are despre plecarea lui Adrian Mutu de la selecţionata Under 21 a României şi preluarea formaţiei FCU Craiova, Rădoi a răspuns: "Nu am fost surprins de plecarea lui acolo. Pentru că ştiam că Adi îşi doreşte, aşa cum toţi ne dorim, doar că el a făcut-o mai devreme. Dar e normal, suntem tineri, avem foarte multe idei, multă putere de muncă... vrem să muncim zi de zi. Însă eu sunt încă aici pentru că am zis că nu plec până în momentul în care vom încheia acest proiect, indiferent cum se va termina. Îi urez baftă lui Adi şi sper să fie inspirat în alegeri".

ADVERTISING

La 31 martie, după înfrângerea cu 2-3 suferită de România în deplasare cu Armenia din preliminariile CM 2022, selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, declarase că se gândeşte la demisie, el precizând că va avea o discuţie cu conducerea FRF întrucât poate cu venirea altui antrenor se pot remedia lucrurile la prima reprezentativă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇