Răzvan Lucescu: "Eu nu-l consider pe Boloni un antrenor român"

Răzvan Lucescu: "Eu nu-l consider pe Boloni un antrenor român"

Răzvan Lucescu a vorbit despre dificultățile antrenorilor români de a se impune în fotbalul mare.

Noul antrenor al lui PAOK Salonic a explicat de ce Ladislau Boloni și Mircea Rednic au avut niște avantaje în acest sens.

"Eu nu-l consider pe Boloni un antrenor român. Îl consider francez. Şi-a terminat cariera în Franţa, şcoala de antrenori a făcut-o în Franţa, a rămas acolo. I s-au deschis nişte uşi, fiind cunoscut. Aşa cum a fost cazul lui Mircea Rednic în Belgia. În afara acestor antrenori, care au început să antreneze în locurile unde au terminat carierele, pentru ceilalţi români e greu", a spus Răzvan Lucescu la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Ca să pătrunzi acolo, ai nevoie de relaţii, cineva să te propună, iar cu acest CV să fii luat şi în considerare. Într-un final, eu am luat o alegere emoţională. Am avut posibilitatea să intru în aceste campionate, dar e greu să pătrunzi acolo. Patronii spun aşa 'Am de ales dintre un italian şi un român. Bun, românul a luat campionatul, a făcut asta acolo, dar îl aleg pe italian'. E mai uşor să plece, e mai uşor de acceptat de cei de acolo", a adăugat Lucescu junior.

FC Brașov, Rapid, naționala României, El Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK Salonic și Al Hilal sunt echipele din cariera lui Răzvan Lucescu (52 de ani).

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇