Ce spune Pep Guardiola după triumful lui Manchester City în Liga Campionilor: ”Acest trofeu ne aparține”

Ce spune Pep Guardiola după triumful lui Manchester City în Liga Campionilor: ”Acest trofeu ne aparține”

Manchester City s-a impus sâmbătă seara în finala UEFA Champions League în fața lui Inter Milano, scor 1-0, la capătul unui meci tensionat și dramatic, disputat la Istanbul.

După joc, antrenorul iberic Pep Guardiola, cel care a bifat cu această ocazie al 14-lea trofeu pe banca lui City, a declarat că era convins că echipa sa va obține trofeul. Singurul gol a fost reușit de Rodri în minutul 68.

„Obosit. Liniștit. Satisfăcut. Așa mă simt. Este atât de greu să câștigi. Au fost foarte buni cei de la Inter. ‘Ai răbdare’, le-am spus la pauză jucătorilor. Trebuie să ai noroc. Această competiție este o monedă de aur pentru noi. A fost scris în stele. Ne aparține trofeul. Nu am fost la cel mai bun nivel al nostru. Nu am energie să mă gândesc la sezonul viitor, e imposibil. Avem nevoie de o pauză lungă. Vom sărbători la hotel cu familia și prietenii. Luni, parada este la Manchester. Felicitări lui Inter, este o echipă grozavă. Ne așteptam la un astfel de meci, meritau nerazzurri să fie aici. Inter nu a fost aici întâmplător. Inter trebuie să se gândească că astăzi este a doua cea mai puternică echipă din Europa. Așa este sportul, uneori câştigi, alteori pierzi”, a declarat antrenorul spaniol, conform agenției de presă britanice BBC.

REZUMAT | Manchester City - Inter 1-0. Guardiola a făcut-o pe City campioana Europei!

Manchester City e singura formație britanică ce obține tripla la finele unui sezon, campionat - Cupă - Liga Campionilor, după Man.United în 1999.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!