Ce spune Mircea Rednic după egalul din derbiul Dinamo - Rapid

Ce spune Mircea Rednic după egalul din derbiul Dinamo - Rapid

Antrenorul celor de la Dinamo București, Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de faptul că formația sa nu a putut ține de rezultatul de 1-0 și a primit un gol în prelungiri în derbiul cu Rapid, terminat cu scorul final de 1-1.

El a dat vina pe ghinion și pe slaba pregătire fizică a elevilor săi la interviurile de după meci, la zona mixtă.

„Carnat, săracul, dă și el un gol pe an... A dat unul superb acum. Păcat că am fost surprinși. Nu m-am certat cu Grigore. Nu mai inventați! Nu am cum să îi cert pe băieții ăștia. Fac eforturi mari, ținând cont de cum s-au antrenat înainte și prin ce au trecut. Au și ei dreptatea lor. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut 2-7 kg în plus... Nu i-au cântărit niciodată. Ei acum fac eforturi foarte mari. Nu e vina lor.

Nu că am venit eu și am schimbat. Ce să le reproșez eu azi? Bravo lor! Uitați ce gol am luat. Numai în vinclu, așa ne-a dat și ăla la Mediaș. Problema e că nu am gestionat bine ultimul minut, așa a fost și cu UTA. Ați văzut și reacția suporterilor, i-au felicitat. Nu trebuia să piedem astăzi, e păcat”, spunea fostul mare fundaș al României după joc, pentru TelekomSport.

Dinamo are doar 8 puncte strânse în 13 meciuri, fiind pe penultimul loc în Liga 1.

Cu Rednic pe bancă, trupa în alb și roșu a strâns doar două puncte, egaluri cu UTA și Rapid.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!