Ce spune Mircea Rednic după egalul din derbiul Dinamo - Rapid

Ce spune Mircea Rednic după egalul din derbiul Dinamo - Rapid

Antrenorul celor de la Dinamo București, Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de faptul că formația sa nu a putut ține de rezultatul de 1-0 și a primit un gol în prelungiri în derbiul cu Rapid, terminat cu scorul final de 1-1.

El a dat vina pe ghinion și pe slaba pregătire fizică a elevilor săi la interviurile de după meci, la zona mixtă.

„Carnat, săracul, dă și el un gol pe an... A dat unul superb acum. Păcat că am fost surprinși. Nu m-am certat cu Grigore. Nu mai inventați! Nu am cum să îi cert pe băieții ăștia. Fac eforturi mari, ținând cont de cum s-au antrenat înainte și prin ce au trecut. Au și ei dreptatea lor. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut 2-7 kg în plus... Nu i-au cântărit niciodată. Ei acum fac eforturi foarte mari. Nu e vina lor.

REZUMAT | Dinamo - Rapid 1-1. Torje si Carnat au reuşit supergoluri

Nu că am venit eu și am schimbat. Ce să le reproșez eu azi? Bravo lor! Uitați ce gol am luat. Numai în vinclu, așa ne-a dat și ăla la Mediaș. Problema e că nu am gestionat bine ultimul minut, așa a fost și cu UTA. Ați văzut și reacția suporterilor, i-au felicitat. Nu trebuia să piedem astăzi, e păcat”, spunea fostul mare fundaș al României după joc, pentru TelekomSport.

ADVERTISING

Dinamo are doar 8 puncte strânse în 13 meciuri, fiind pe penultimul loc în Liga 1.

Cu Rednic pe bancă, trupa în alb și roșu a strâns doar două puncte, egaluri cu UTA și Rapid.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!