Ce spune Ianis Hagi după un nou meci început ca rezervă la Rangers

Ce spune Ianis Hagi după un nou meci început ca rezervă la Rangers

Ianis Hagi a bifat puțin peste o jumătate de ora în partida câștigată sâmbătă de Rangers cu 3-1 în fața celor de la Motherwell, meci din nou început pe banca de rezerve ca de atâtea ori în ultima vreme.

El a contribuit însă la golul de 2-1 marcat de Itten în minutul 82, iar după joc, fiul lui Gică Hagi a avut un mesaj de transmis: ”Am reuşit să întoarcem rezultatul! Trei puncte cruciale obţinute după înfrângerea dură din Cupă. ‘Ibrox’ ar fi explodat în seara asta. Spirit de echipă”, a punctat pe pagina sa de Twitter mijlocașul român de 22 de ani.

ADVERTISING

Un fost internațional român dă de pământ cu Ianis Hagi: "Trăim cu iluzia că Ianis va fi salvarea fotbalului românesc? Nu va fi!"

Rangers e pe primul loc în Scoția, la peste 16 puncte distanță de rivala Celtic, dar în ultima vreme s-a tot speculat că Ianis ar fi pe picior de plecare de la Rangers, din vară.

ADVERTISING

Două sunt echipele care și-au manifestat deja interesul pentru Ianis, e vorba de Sevilla și de Istanbul BB, campioana Turciei.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cifre senzaționale pentru Larisa Iordache după performanțele de la Mersin. Devine cea mai medaliată gimnastă a României la Campionatele Europene

Ianis Hagi, lăudat după un meci bun făcut pentru Rangers: Și-a câștigat locul de titular

Primele transferuri realizate de CFR Cluj în această iarnă – presă

L. Orban scoate PNL la mezat? Răspunderea lui Klaus Iohannis

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!