Un fost internațional român dă de pământ cu Ianis Hagi: "Trăim cu iluzia că Ianis va fi salvarea fotbalului românesc? Nu va fi!"

Fostul mare jucător și internațional al României Marcel Pușcaș l-a criticat în termeni duri pe Ianis Hagi, mijlocaș legitimat în prezent la Glasgow Rangers.

Ex-stelistul a vorbit despre evoluțiile din ultima vreme ale lui Ianis în Scoția, având în vedere că mai mereu a rămas pe banca lui Steven Gerrard, din păcate.

Fostul fotbalist a comentat evoluțiile lui Ianis și a vorbit despre elementele care îi lipsesc din joc pentru ca el să se poată impune în campionatele prin care a trecut, cum ar fi Italia, România, Belgia și Scoția.

ADVERTISING

Ianis Hagi, lăudat după un meci bun făcut pentru Rangers: Și-a câștigat locul de titular

"Cum a putut un jucător care era pe val la o echipă din primele 3 din România, să aibă probleme la echipe din Belgia și Scoția, care nu sunt cele mai tari din Europa. Are niste hibe în felul în care a fost format. Tehnic nu îi lipsesc lucruri, dar sunt oare suficiente aceste lucruri pentru a deveni fotbalist de performanță și de mare calitate? Este foarte bine că lovește mingea la fel și cu stângul, și cu dreptul, dar nu e suficient. Trebuie să aibă ceva în plus. El, prin echipa și conjunctura de la Viitorul, a fost format să fie decar. Astfel, el trebuie să câștige meciurile, să tragă echipa după el, să dea pasa decisivă. Nu e un jucător rău, are certe calități, dar mă întreb de ce nu e om de baza la o echipă cum e Rangers, care nu face parte dintr-un campionat foarte puternic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
Ianis HAGI ● Best Moments at Rangers FC ● Skills & Goals 2020 | FullHD

Hai să uitam de tatăl lui și să vorbim de Ianis. Hai să trăim din amintirea tatălui și să rămânem cu iluzia că Ianis va fi salvarea fotbalului românesc. Nu va fi! Poate să ajungă un fotbalist important, dar trebuie să se schimbe ceva în mentalul lui", a vorbit Pușcaș în direct la televiziunea ProX, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Sâmbătă, Hagi a evoluat doar puțin peste o jumătate de oră în victoria lui Rangers cu Motherwell din Scoția, scor 3-1, el contribuind la golul de 2-1, marcat de Itten.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Primele transferuri realizate de CFR Cluj în această iarnă - presă

L. Orban scoate PNL la mezat? Răspunderea lui Klaus Iohannis

Junioara Ana Bărbosu a cucerit medaliile de aur în toate finalele pe aparate la Campionatul European de gimnastică

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!