Ce spune antrenorul Barcelonei despre declinul lui Leo Messi

Ce spune antrenorul Barcelonei despre declinul lui Leo Messi

Atitudinea lui Leo Messi este „foarte bună”, a asigurat vineri antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, ce a indicat că nu va intra în polemici după difuzarea unor imagini în care argentinianul părea că merge pe teren în ultimele minute ale meciului cu Dinamo Kiev (2-1), transmite EFE.

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu Betis Sevilla a fost vorba mai mult despre Messi, care a fost surprins mergând pe teren aproape de finalul întâlnirii din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

ADVERTISING

"Nu sunt de acord" cu criticile aduse lui Messi, a subliniat Koeman, potrivit căruia "orice jucător" poate fi surprins mergând pe teren. "Dacă vreţi să creaţi o polemică, este problema voastră, eu nu intru în asta", le-a spus Koeman ziariştilor.

În ce priveşte presupusul declin al lui Messi, care în acest sezon a marcat doar din penalty, Koeman a comentat că argentinianul "are în continuare multă calitate" şi este "un fotbalist important pentru jocul nostru de atac", "un jucător foarte decisiv" şi "foarte implicat".

ADVERTISING

Koeman a asigurat că îl vede pe Messi "bine şi puternic" din punct de vedere emoţional şi "bucurându-se în continuare de acest sport". El a adăugat: "ca orice alt jucător, poţi trece prin momente mai complicate".

În altă ordine de idei, Koeman a spus că Barca nu trebuie să fie "obsedată" de startul slab din campionat, unde a obţinut doar două puncte în ultimele patru etape. În clasament, Barca este pe locul 12, cu 8 puncte după şase meciuri.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇