Ce spun Hagi și Ilie Dumitrescu despre varianta Mutu selecționer

Ce spun Hagi și Ilie Dumitrescu despre varianta Mutu selecționer

Adrian Mutu a rămas favorit să preia echipa națională, după ce și varianta Dan Petrescu a picat.

Fostul decar al naționalei a fost lăudat, luni seara, de doi foști membri ai Generației de Aur, Gică Hagi și Ilie Dumitrescu.

"Un campion, un jucător fantastic, un antrenor la început. Nu eu decid, dar l-am analizat, am jucat și împotriva lui, ca antrenor, are personalitate, știe fotbal.

Ca experiență, a jucat la nivel mare și poate să compenseze, pentru că e dedicat, arată incredibil și pe bancă. Mie mi-a plăcut de el", a declarat Gică Hagi, după meciul câștigat de Farul la Dinamo.

ADVERTISING

Pe de altă parte, Ilie Dumirescu este de părere că alegerea FRF se va face între Adrian Mutu și Edi Iordănescu.

"Sunt doi antrenori care s-au remarcat, e clar că asta e lista scurtă. Există relația asta pe care Mutu o are cu FRF, a fost acolo, pe mine unul m-a încântat. Apropo de evoluția lui la U21 acolo, mă ridic în picioare și aplaud. A avut un lot la dispoziție în care n-a putut folosi mulți jucători de bază, ca Man, Mihăilă sau Hagi. O echipă cu 25% din lotul valoros pe care îl avea. Acolo a excelat Mutu la organizarea de joc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Edi Iordănescu e deja un antrenor cu experiență, a câștigat și titlul, e o variantă foarte bună. Ambele sunt. Eu cred în amândoi.

Mutu m-a impresionat la turneul final cu Germania, Olanda și Ungaria, care era echipă gazdă. Nu-ți trebuia mult să-ți dai seama că e o echipă lucrată și că avea strategie și că a scos maximul cu ce a avut la dispoziție. Plus, cunoaște și metodele de lucru ca selecționer. Deci are o experiență în zona asta, dar ultimul cuvânt îl are Federația", a spus Ilie Dumitrescu, citat de Digi Sport.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇