Mutu anunță că așteaptă naționala României: "Sunt discuții, interesul e major"

Mutu anunță că așteaptă naționala României: "Sunt discuții, interesul e major"

Adrian Mutu ar putea fi noul selecționer al României.

Dorit în Ungaria, de Kisvarda, „Briliantul” spune că așteaptă ca oficialii Federației Române de Fotbal să ia o decizie în privința noului selecționer.

"Sunt și pe lista naționalei și până nu se va decide ce se va întâmpla, nu pot lua o decizie. Mai sunt în discuții cu alte două echipe, dar nu le pot da numele pentru că au antrenori. Una e din țară, cealaltă nu. Contează și interesul naționalei. E o onoare să fiu pe această listă. Am posibilitatea de a alege în liniște. Am trecut prin anumite experiențe și trebuie să fiu atent în viitor. E ceva diferit între a antrena o echipă de club și a fi selecționer", a spus Mutu la GSP LIVE.

ADVERTISING

"Nu știu dacă e cazul ca eu și FRF să avem tatonări. Federația mă cunoaște foarte bine. Am lucrat acolo. E normal ca FRF să vorbească cu antrenori consacrați și să ia cea mai bună decizie. E normal să ai tatonări cu alți antrenori. Sunt discuții, interesul e major. Lucrurile trebuie făcut cu calm și bine. Ideea e că se știe cât îmi place naționala și că visez să o antrenez", a adăugat acesta.

Dan Petrescu și Edi Iordănescu ar fi ceilalți antrenori de pe lista FRF, după ce Gică Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat oferta de a prelua naționala României.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇