Ce scrie presa maghiară după eșecul naționalei sale la debutul EURO 2024

Ce scrie presa maghiară după eșecul naționalei sale la debutul EURO 2024

Ungaria a pierdut categoric în fața Elveției la debutul EURO 2024, scor 1-3 în grupa A a turneului final din Germania.

Un meci dominat destul de categoric de helveți, foștii noștri colegi de preliminarii, care au scăpat hățurile din mână doar pentru scurt timp, la debutul părții secunde. Presa maghiară a evocat mai mult divinitatea în analiza sa in extenso după acest prim eșec de la turneul final: „În ciuda rugăciunilor din Catedrala din Koln, nici măcar Dumnezeu nu ne-a putut ajuta. Campionatul Europen a început cu o înfrângere.

ADVERTISING

Deși s-a îmbunătățit după pauză, naționala Ungariei a început EURO cu o înfrângere. În prima repriză, echipa a jucat sub ce putea, a avut o șansă să egaleze, dar a mai primit un gol pe final de repriză. S-a terminat 3-1 pentru Elveția. Turneul continuă cu meciul împotriva Germaniei, miercuri”, notau ungurii de la sportal.hu.

Mai mult, maghiarii au dat de pământ cu vedeta lotului Ungariei, cunoscutul Dominik Szoboszlai, care a fost cumpărat acum un an de Liverpool pentru suma de 80 de milioane de euro:

ADVERTISING

„Cel mai îngrijorător lucru a fost că Dominik Szoboszlai a avut mult mai puțin mingea decât de obicei. Vedeta lui Liverpool a demonstrat de mai multe ori la echipa națională că poate prelua ștafeta atunci când casa arde (ca în meciurile din Lituania sau Bulgaria), dar de data aceasta nu a reușit să preia inițiativa.

Ceea ce este și mai surprinzător este că și de această dată e că fazelel sale fixe au fost imprecise, în decurs de câteva minute a executat atât un corner, cât și o lovitură liberă prea lungă, ceea ce nu este tipic pentru el”, au scris și cei de la Nemzeti, cel mai mare ziar de sport din țara de la vest de România.

ADVERTISING

Pentru Ungaria urmează un meci infernal miercuri cu lidera grupei, Germania.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!