Portarul naționalei din Muntenegru a murit la doar 26 de ani

Portarul naționalei din Muntenegru a murit la doar 26 de ani

O veste cutremurătoare a venit în doar a doua zi a Campionatelor Europene de fotbal, turneul final al EURO 2024 care a debutat vineri seara în Germania.

Chiar dacă Muntenegru nu este calificată la EURO, țara ex-iugoslavă a evoluat admirabil în fața Belgiei acum doar câteva zile, în ultimul amical al viitorilor noștri adversari din grupa E de la EURO.

Din păcate, sâmbătă, Matija Sarkici, portarul lui Millwall și al naționalei Muntenegrului, a decedat la 26 de ani. Lui Sarkici i s-a făcut rău în timp ce se afla în camera sa de hotel, alături de colegii săi, s-a prăbușit brusc la podea și nu a mai putut fi salvat, anunță site-ul principal al celor de la Milwall. Ambulanța a sosit de urgență, dar tânărul portar nu a mai putut fi salvat în urma manevrelor de resuscitare.

Acum 10 zile, el făcea un meci mare în cadrul amicalului Belgia - Muntenegru 2-0. Sarkici a fost crescut de Anderlecht și a ajuns în Anglia la juniorii lui Aston Villa în 2017. A trecut și pe la Wolverhampton, dar a ajuns la Milwall între timp, unde sezonul trecut a prins stagiunea carierei, cu 33 de meciuri bifate. A fost convocat la echipa națională, pentru care a evoluat ultima oară pe 5 iunie, în amicalul cu Belgia.

ADVERTISING

Fratele său geamăn, Oliver Sarkici, este tot fotbalist şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv la echipa muntenegreană FC Decici.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!