Presa internațională, după marele succes al Simonei Halep la Melbourne: A fost ca o furtună!

Presa internațională, după marele succes al Simonei Halep la Melbourne: A fost ca o furtună!

Presa internațională s-a grăbit și ea să anunțe marele succes al Simonei Halep la Melbourne Summer Set, prima competiție WTA câștigată de fosta lideră mondială din 2020 încoace.

Ea s-a impus în ultimul act de pe Rod Laver Arena cu 6-2, 6-3, în fața Veronikăi Kudermetova din Rusia, 31 WTA, pe care o învinge astfel pentru a treia oară în tot atâtea partide.

Despre Simona s-a grăbit să scrie după finală chiar cotidianul francez L'Équipe, care povesteşte în scurta sa cronică...”Simona Halep s-a impus în turneul de la Melbourne. Românca a trecut clar duminică în finala de la Melbourne Summer Set de Veronika Kudermetova din Rusia. E primul său turneu câştigat după Roma 2020. Fosta lideră mondială, ajunsă între timp pe locul 20, a avut un an 2021 de coșmar, dar a revenit cu succes în acest an și a câștigat cel de-al 23-lea titlu din carieră la chiar primul turneu din sezon”, scriu jurnaliștii francezi.

”Halep a fost ca o furtună în finala cu Kudermetova”, scriu și cei de la wtatennis.com. Jurnaliștii de la site-ul oficial al forului tenisului mondial au mai scris...”sportiva din Constanța a trecut printr-un an 2021 greu, cu doar 13 turnee în care a participat, cu o accidentare gravă la gambă în cadrul turneului de la Roma. Ea a ieșit la finalul sezonului trecut pentru prima dată din top 20 după 2013. Victoria cu Veronika a fost una clară, iar raportul succeselor în finale WTA a devenit 23-18. Kudermetova rămâne cu triumful de la Charleston de anul trecut”.

ADVERTISING

Simona Halep a renunțat să mai participe săptămâna viitoare la Sydney, turneu WTA 500, urmând să meargă din 17 ianuarie la Australian Open, tot la Melbourne.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!