Ce scrie presa internațională după ce Sorana Cîrstea a avut un acces de furie la adresa antrenorului său Adrian Cruciat

Ce scrie presa internațională după ce Sorana Cîrstea a avut un acces de furie la adresa antrenorului său Adrian Cruciat

Sorana Cîrstea a uimit întreaga lume a tenisului mondial cu gesturile pe care le-a făcut sâmbătă, când și-a vărsat nervii pe antrenorul său Adrian Cruciat.

În sferturile de finală, Cîrstea a pierdut cu americanca Ann Li, iar în setul secund, când sportiva din SUA conducea cu 3-0, Sorana a avut o răbufnire nervoasă urâtă la adresa lui Cruciat, fost jucător de top 100 ATP, fost antrenor și al Irinei Begu:

Sorana Cîrstea a cerut ca propriul antrenor să fie pedepsit de arbitru: "I-am spus de 10 ori să tacă, nu mai pot" (Video)

ADVERTISING

„Taci din gură, taci, taci din gură!”, i-a strigat Sorana, care, culmea, i-a cerut arbitrei de scaun Veljovici să îl și avertizeze pe antrenorul său, care continua să îi transmită sfaturi din tribună.

O reacție mai mult sau mai puțin ironică a venit prin portalul We Love Tennis, care scria despre Sorana în urma acestui incident: „Sorana a cerut avertisment pentru antrenorul ei! Cu siguranţă, a uitat că, dacă arbitrul îl va avertiza pe antrenorul ei, automat, trebuie să o avertizeze şi pe ea, potrivit regulamentului. Pare că soarele a bătut-o în cap în Australia“.

ADVERTISING

Cîrstea are 30 de ani, a ajuns pe 74 WTA și în cadrul turneului Grampians Trophy a trecut chiar de Belinda Bencici, loc 12 WTA.

Și cei de la Tennis Legend, tot din Franța, au comentat despre această fază total ieșită din comun: “E prima dată când un jucător își demască propriul antrenor și practic îl reclamă la arbitrul de scaun pentru coaching. A fost fabuloasă reacția Soranei. Aceasta ne-a oferit un moment legendar pentru tenisul femnin, în circuitul WTA“.

ADVERTISING

Până la urmă, Sorana a pierdut acest meci cu 6-3, 6-1.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CSM București, victorie mare pe teren propriu în Liga Campionilor

Cifrele vaccinării din Israel îi transmit un mesaj pesimist premierului Cîțu: 10 milioane nu e suficient

Marius Șumudică, un car de nervi după eșecul din prelungiri cu Alanyaspor: "Mi-e rușine! Să vedem ce va face Federația acum"

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!