Ce echipe sunt favorite să-i transfere pe Mbappe și Haaland

Ce echipe sunt favorite să-i transfere pe Mbappe și Haaland

Kylian Mbappe și Erling Haaland sunt pe cale să schimbe echipele, PSG și Borussia Dortmund, în 2022.

Pentru francez, deja nu ar mai fi nicio surpriză, acesta fiind decis să înceapă negocierile cu Real Madrid de la 1 ianuarie, când va intra în ultimele șase luni de contract cu PSG, scrie presa spaniolă.

Francezii au refuzat anul acesta o ofertă de 170 de milioane de euro pentru Mbappe, de la Real Madrid, iar acum riscă să-l piardă gratis.

Precontractul ar urma să fie semnat după întâlnirea dintre cele două echipe din optimile Champions League, programată în februarie și martie.

ADVERTISING

De asemenea, Erling Haaland, care are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, conform celor de la Bild, nu este o țintă pentru Bayern Munchen, după cum a anunțat președintele lui Bayern, Oliver Kahn. Acesta susține ca gruparea bavareză se va mai baza mulți ani pe Robert Lewandowski.

În schimb, Manchester City este favorită la semnătura lui Haaland, potrivit presei engleze, urmată de Real Madrid și Mancheste United.

Mbappe și Haaland sunt fotbaliștii cei mai scumpi din lume, cotați la 160, respectiv 150 de milioane de euro, departe de locul 3, Mohamed Salah, cotat la 100 de milioane.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇