Ce decizie care i-a afectat întreaga carieră regretă și acum Simona Halep: „Nu aș mai fi avut atâtea accidentări grave”

Ce decizie care i-a afectat întreaga carieră regretă și acum Simona Halep: „Nu aș mai fi avut atâtea accidentări grave”

Simona Halep a vorbit duminică despre ultimul an care a trecut în WTA în acest 2021 tulbure pentru sportiva noastră, dar și despre o decizie pe care o regretă foarte mult în ceea ce privește întreaga carieră.

Un regret care este legat de fizioterapeutul său Teo Cercel, care a revenit recent în echipa sportivei dublă campioană de Mare Șlem. Halep recunoaște că dacă l-ar fi păstrat mereu în echipă pe Cercel nu ar mai fi avut atâtea accidentări serioase:

Simona Halep și-a anulat participarea la ultimul turneu din 2021

ADVERTISING

„Este un om deosebit care m-a ajutat foarte mult, a ajutat echipa cu totul. Sunt deja 7-8 ani de când lucrăm împreună, mă bucur foarte mult să-l am din nou în echipă. Mă simt bine cu el, este exact ce trebuie. I-am simțit lipsa ca antrenor, poate aș fi gestionat mai bine anumite chestii cu el și nu aș fi ajuns la accidentări atât de grave. Eu consider că ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv, nu vreau să mai privesc înapoi negativ. Teo e din nou în echipa mea, atât contează”, a precizat Simona Halep într-un interviu la televiziunea DigiSport, pe când se afla la Cluj-Napoca, la meciul de Cupa Davis dintre România și Peru, care a coincis și cu retragerea din activitatea sportivă a lui Horia Tecău.

ADVERTISING

Halep și Cercel au început colaborarea fructuoasă în 2013, prima despărțire dintre ei având loc în 2016.

Sportiva noastră de 30 de ani născută la Constanța termină un an fără niciun trofeu WTA, an pe care îl încheie pe locul 20 în lume, cea mai slabă clasare de 8 ani încoace.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!