Ce a remarcat legendarul Rivaldo la Ianis Hagi

Ce a remarcat legendarul Rivaldo la Ianis Hagi

Legendarul Rivaldo a vorbit despre Ianis Hagi, cel mai bine cotat jucător din naționala de tineret a României.

Rivaldo l-a lăudat pe Ianis și este consvins că va fi liderul naționalei României în perioada următoare.

"Din ceea ce am văzut la Ianis Hagi, pare a fi un jucător bun, cu un viitor strălucit. Este încă tânăr și a făcut deja un pas înainte în dezvoltarea sa, semnând cu Rangers și lucrând cu Steven Gerrard. Sunt sigur că va juca regulat în cadrul echipei naționale a României în viitor și, de asemenea, că va fi un lider care ar putea ajuta țara să atingă noi culmi", a spus Rivaldo, potrivit unui comunicat remis de Betfair, agenție al cărei ambasador este.

ADVERTISING

De asemenea, Rivaldo a vorbit și despre calificarea României la Europeanul de tineret de anul următor.

"Rezultatele echipei U21 ale unei țări sunt importante, categoric. Am putut vedea și eu asta în perioada de timp pe care Rivaldinho a petrecut-o la Viitorul. Obișnuiau să aibă mulți jucători chemați la echipa națională de tineret a României și lucrează serios la dezvoltarea fotbalului lor național. Gheorghe Hagi face, de asemenea, o treabă excelentă acolo și contribuie la reconsolidarea României până la punctul în care ar putea reveni la o Cupă Mondială în viitor", a mai spus Rivaldo.

ADVERTISING

Amintim că echipa națională a României s-a calificat la Campionatul European de tineret din 2021 după remiza, scor 1-1, cu Danemarca.

Este a doua calificare la rând a României la turneul final de tineret.

Faza grupelor EURO U21 va avea loc între 24 și 31 martie. Apoi, primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, iar meciurile vor avea loc pe 31 mai, iar semifinalele pe 6 iunie.

Romania își va afla adversarele de la EURO U21 pe 10 decembrie. Turneul final va fi găzduit de Ungaria și Slovenia.

ADVERTISING

Pe lângă România s-au mai calificat Ungaria, Slovenia, Rusia, Elveția, Olanda, Danemarca, Spania, Anglia, Franța, Italia, Portugalia, Cehia, Germania și Croația. De asemenea, Islanda este și ea ca și calificată, urmând să obțină cel mai probabil o victorie la masa verde cu Armenia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇