Care sunt condițiile care ar putea duce la o despărțire între Edi Iordănescu și FRF: ”Nu vreau să se întâmple aşa”

Care sunt condițiile care ar putea duce la o despărțire între Edi Iordănescu și FRF: ”Nu vreau să se întâmple aşa”

Selecționerul Edi Iordănescu are acum un unic obiectiv înainte de ultimul său meci în campania de Nations League, România – Bosnia, luni seara pe Stadionul Giulești.

România trebuie să învingă și să spere apoi la un rezultat negativ al Finlandei, pentru ca echipa noastră să nu ocupe ultimul loc în grupă, care ar duce la retrogradarea în Liga C.

Dacă s-ar ajunge acolo, ar fi un moment delicat pentru toată lumea, inclusiv pentru Edi Iordănescu, lucru recunoscut de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, care a fost întrebat concret dacă Edi ar trebui să continuie ca selecționer dacă vom retrograda: ”Răspunsul ar trebui să fie puţin mai lung, nu e doar poziţia unei părţi, ci şi cea a părţii cealalte. În situaţia asta, trebuie să vrea Edi să continue, din punctul de vedere al FRF, cred că lucrurile sunt clare. Nu aş vrea să se întâmple aşa, dar la el va conta foarte mult reacţia jucătorilor pe teren, aşa cum le-a spus şi în vestiar, nu a glumit, înainte de meciul cu Finlanda şi aşteaptă şi acest meci cu Bosnia, să vadă cum stau lucrurile. Pentru că un alt antrenor dinainte, Mirel Rădoi, a fost foarte regretat de jucători în momentul în care a anunţat că doreşte să plece, iar jucătorii au încercat în ultima seară, după meciul cu Liechtenstein, să îl convingă să rămână.

ADVERTISING

Edi Iordănescu, discurs ferm împotriva criticilor care îl vor plecat de la echipa națională. De ce nu au fost convocați Maxim și Mitriță

Ei trebuiau să facă lucrul ăsta pe teren, la meciul cu Islanda. Ca să îl convingă. Şi probabil că atunci Mirel Rădoi nu pleca. De aceea cred că e foarte importantă atitudinea jucătorilor. În meciul cu Finlanda a fost foarte bună. Au demonstrat că ţin la Edi şi că îl vor în continuare, dar dacă vor în continuare să lucreze cu un antrenor modern şi aşa mai departe, atunci să arate mâine seară”, a vorbit Vochin într-o declarație pentru televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

Meciul România - Bosnia are loc luni seara de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!