Panduru îl pune la zid pe Edi Iordănescu: "Nu cred că am văzut niciodată așa ceva"

Panduru îl pune la zid pe Edi Iordănescu: "Nu cred că am văzut niciodată așa ceva"

Basarab Panduru îl critica dur pe Edi Iordănescu.

Fostul internațional român îi reproșează selecționerului declarațiile făcute după remiza din Finlanda.

"A vorbit de patru ori în trei minute despre speranţă. Nu cred că am văzut niciodată un selecţioner să se roage de toată lumea să rămână la naţională. Ok, pot să înţeleg, dar nu mi-a plăcut deloc aceste rugăminţi. A părut că avem controlul în unele momente, dar noi am început să jucăm când ei aveau 1-0 şi puteau să facă 2-0. E cam puţin pentru a putea spune dacă avem speranţe", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"Mai e o chestie, a vorbit foarte mult de cele patru puncte luate în meciurile cu Finlanda, însă nu a spus absolut nimic despre meciurile cu Muntenegru. E o campanie pe care într-un fel sau altul o anticipam. Eu am spus şi mai spun, suntem mai aproape de locul unu în grupa asta sau mai aproape de locul patru? Repet din nou întrebarea pe care am pus-o când s-a tras la sorţi. Niciodată nu te gândeai la locul patru, te gândeai la un loc trei, poate doi", a adăugat acesta.

7 meciuri a jucat naționala României cu Edi Iordănescu selecționer, în care a înregistrat o victorie, două remize și patru înfrângeri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇