Edi Iordănescu, întrebat dacă va pleca de la naționala României: Ce răspuns a dat selecționerul

Edi Iordănescu, întrebat dacă va pleca de la naționala României: Ce răspuns a dat selecționerul

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după remiza dintre Finlanda și România, scor 1-1, din penultima etapă a grupelor Ligii Națiunilor.

Selecționerul s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor și crede că naționala a avut neșansă la Helsinki.

"Am început și pregătit jocul pentru victorie. Am început meciul cu o echipă tânără, cu o medie de 26 de ani. Îmi doresc ca măcar, dacă nu avem o poziție bună în grupă, să avem o garanție pentru viitor", a spus Edi Iordănescu la Antena 1.

"Cred c-am arătat un joc bun și mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Au arătat caracter. La golul primit pot să spun că a fost neșansă. Am reacționat bine după, am avut mobilitate și am adus mingi în treimea adversă. Am avut și multe ocazii. Cred că meritam să intrăm cu alt rezultat la pauză. Mă leg de aceste semnale pozitive și am încredere în această echipă", a completat selecționerul.

ADVERTISING

Întrebat dacă există posibilitatea să plece după meciul de luni cu Bosnia, Edi a lăsat să se înțeleagă că-și dorește să continue pe banca naționalei.

"Am avut multă neșansă de când am venit. Au fost mulți absenți. Jucători care au fost la națională și au dispărut total, precum Ianis, Stanciu… Dacă avem cât de cât lotul complet, putem să arătăm mult mai bine decât până acum. Hai să așteptăm și ultimul meci, după aceea tragem linie și facem o analiză obiectivă. Eu nu cer un timp lung, dar cer încredere și răbdare", a conchis Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Naționala României se întoarce cu un punct din meciul jucat vineri seara în deplasare cu reprezentativa Finlandei.

1-1 a fost scorul întâlnirii de la Helsinki.

Nordicii au deschis scorul în minutul 12, prin Pukki, în timp ce reușita "tricolorilor" a fost semnată de Tănase, în minutul 52.

Cum Bosnia a învins Muntenegru (scor 1-0) în celălalat meci din grupă, România nu mai are nicio șansă la primul loc în grupă.

Dar iată cum arată clasamentul în grupa României înaintea ultimelor meciuri:

  1. Bosnia 11p
  2. Muntenegru 7p
  3. Finlanda 5p
  4. România 4p
ADVERTISING

În ultima etapă din grupă, programată luni seara, se vor întâlni România - Bosnia și Muntenegru - Finlanda.

Ocupanta primului loc avansează în Liga A a Ligii Națiunilor, în timp ce ocupanta ultimului loc va retrograda în Liga C.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇