Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci din tenis, de la Roland Garros, iar altul din Liga 1, din fotbalul românesc.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Poli Iași - FCSB 1X @ 1.59

Poli Iași pornește cu prima șansă în fața unei formații, FCSB, decimată de îmbolnăvirile de COVID-19, dar mai ales cu un moral la pământ după ce joi a fost eliminată de Slovan Liberec în turul 3 preliminar din Europa League. E drept, între timp, cinci jucători au primit testare negativă, dar rămâne de văzut câți vor și putea juca la capacitate maximă. Se crede că doar Florin Tănase va fi pe teren din cei cinci, el fiind mai bine pregătit fizic. Iașiul are moral bun după ce etapa trecută a întors cu UTA de la 1-2 și a luat toate cele trei puncte. Partida are loc duminică de la 21.45 și va fi LIVE score pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Real Madrid, prima victorie în La Liga după un thriller spectaculos cu Betis (Video)

Stan Wawrinka - Andy Murray 1 @ 1.35

E un mare duel care are loc încă din primul tur la Roland Garros. Se înfruntă doi oameni cu câte trei trofee de Mare Șlem în palmares, Stan fiind câștigător în trecut chiar aici la RG. E greu de crezut că Murray îi va putea face față, el tot încercând de ceva luni să revină la forma fizică mai întâi, de odinioară. Stan e acum pe 17 ATP, în timp ce Murray se apropie de top 100, fiind pe 111 mai exact. Cei doi s-au mai întâlnit deja de 20 de ori, iar Andy conduce cu 13-7, ultima victorie venind anul trecut la Anvers, în sală. Partida are loc duminică pe arena centrală Philippe Chatrier, după ora 17.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.15.

Iată ce alte subiecte interesante puteți citi azi pe SpotMedia.ro:

LIVE Hai la vot! Procesul electoral a fost suspendat la Costineşti. Mihai Şora: Nu am votat răul cel mai mic, ci Binele, binele acela vital, admirabil și limpede

Iohannis, după ce a votat: E o zi importantă. Să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇