Real Madrid, prima victorie în La Liga după un thriller spectaculos cu Betis (Video)

Real Madrid, prima victorie în La Liga după un thriller spectaculos cu Betis (Video)

Real Madrid și Betis Sevilla au oferit un thriller spectaculos sâmbătă seară în La Liga, campionatul spaniol de fotbal, unde băieții lui Zidane au bifat prima victorie din sezon.

Madrilenii, campionii en-titre din Spania, au câștigat cu scorul de 3-2 în deplasarea de la Betis, pe Benito Villamarin. Valverde a deschis scorul pentru galactici acasă la echipa în alb și verde, dar Betis a întors soarta partidei în două minute doar.

У меня лучшие навыки в FORTNITE, не сомневайтесь! ВТОРИЧНАЯ ЧАСТЬ #2

Mandi şi Carvalho au punctat și au făcut 2-1 pe tabelă, dar un autogol al lui Emerson a restabilit egalitatea în partidă. Același Emerson a fost din nou demon pentru trupa sa, fiind eliminat cu 23 de minute înainte de final, pentru un fault din postura de ultim apărător, cartonaș roșu acordat după ce arbitrul a consultat VAR.

ADVERTISING

Golul victoriei a fost adus de Sergio Ramos din penalti în minutul 82, un penalti și el acordat prin VAR, după un henț al lui Bartra în plin careu.

Gareth Bale lansează acuzații la adresa celor de la Real Madrid

Este prima victorie din sezon pentru Real, după un 0-0 în prima runda acasă cu Sociedad. Astăzi va debuta și Barcelona în campionat, după o lungă pauză, cu un meci acasă cu Villarreal, pe Camp Nou, de la ora 22.

Iată și alte știri despre Real Madrid pe SpotMedia.ro:

Planuri mărețe la Real Madrid: Cine sunt cei 3 jucători pentru care vrea să dea 320 de milioane de euro

ADVERTISING

Un jucător de la Real Madrid, depistat pozitiv cu coronavirus


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇