Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm o finală WTA cu o româncă la start în circuit, dar și partida campioanei României din Superligă, disputată contra celor de la Chindia.

Ponturile sunt următoarele:

Ana Bogdan - Panna Udvardy 1 @ 1.37

Este a doua finală consecutivă pentru Ana în circuitul WTA, după cea de săptămâna trecută de la Varșovia, pierdută în minimum de seturi la Caroline Garcia, 6-4, 6-1. Românca pleacă în mod cert favorită având 3-0 la meciurile directe, iar la Iași până acum nu a pierdut nici măcar un set. Este 75 WTA după o urcare record săptămâna trecută și încă mai poate urca cu punctele puse aici la dispoziție. Meciul va fi LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 12!

Chindia Târgoviște - CFR Cluj 2 @ 1.75

ADVERTISING

CFR Cluj nu este într-o formă deosebită și a arătat-o și în Europa, acolo unde a făcut doar un egal chinuit cu cei de la Șahtior Soligorsk, 0-0 în Conference League. Însă, în campionat au arătat mai multă stabilitate având 2 victorii din 3 posibile. Au 6 puncte și acum vor întâlni o trupă slăbită după plecarea lui Marco Dulca la FCSB, fără îndoială vedeta formației. Chindia are doar 2 puncte și nicio victorie până acum în Superligă.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.40.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇