Primele concluzii trase de Emma Răducanu după primul turneu cu noul său antrenor alături

Primele concluzii trase de Emma Răducanu după primul turneu cu noul său antrenor alături

Emma Răducanu se pregătește pentru US Open, acolo unde este campioana en-titre a ultimului turneu de Mare Șlem al anului, disputat pe hard outdoor, la Flushing Meadows.

Sportiva britanică de 19 ani, cu origini românești desigur, speră să facă o figură frumoasă în SUA, acolo unde deja și-a început pregătirea, participând la turneul WTA de la Washington.

Acolo, Emma a fost pregătită în premieră de rusul Dmitry Tursunov, cel care le-a antrenat de-a lungul anilor pe Aryna Sabalenka, Elena Vesnina, Aslan Karatsev sau Anett Kontaveit.

ADVERTISING

La acest turneu, Răducanu a pierdut în sferturi cu Samsonova din Rusia, scor 7-6, 6-1.

Despre Tursunov, sportiva cu tată român a avut numai cuvinte de laudă după primul turneu cu el pe bancă: ”Este un tip cu o personalitate cu adevărat relaxată! Cred că este grozav să-l ai în preajmă. Când ești la 5-5 în tie-break, el rămâne calm și probabil că face o glumă proastă în acele momente.

Are un simț al umorului dezvoltat! Este bine să îl am în echipă. Mă învață cum să fiu împăcată cu mine însămi, să nu urmăresc perfecțiunea, pentru că poți câștiga un meci fără să joci perfect”, a vorbit Emma la conferința de presă de după jocul cu tenismena rusă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Răducanu, 9 WTA acum, cea mai bună poziție din carieră, va merge la turneul Masters 1000 de la Toronto, alături și de Simona Halep evident, britanica urmând să dea piept cu Camila Giorgi din Italia în primul tur.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!