Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci interesant și palpitant din tenis, în care o avem angrenată pe campioana noastră Simona Halep, dar și un joc de la Campionatul European sub 19 ani la fotbal.

Ponturile sunt următoarele:

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 1 @ 1.45

Simona Halep se află într-o formă deosebită pe iarbă și e la cel mai bun rezultat în turneul de la Birmingham în cariera sa, faza semifinalelor. O va întâlni pe Haddad Maia, Brazilia, cu care are 2-0 la meciuri directe, iar în marea finală poate da chiar peste o româncă, Sorana Cîrstea, care va evolua de la aceeași oră 13 în careul de ași cu Shuai Zheng. E primul turneu de pregătire pentru Wimbledon pentru Halep, care va pleca de luni la Bad Homburg, ea fiind campioană la All England Club în 2019.

ADVERTISING

Anglia - Austria 1 @ 1.61

Anglia începe parcursul la Europeanul sub 19 ani cu ceea ce se poate chema un adversar facil. Marea majoritate a jucătorilor englezi deja evoluează în Premier League, iar experiența comparativ cu austriecii este una majoră. Anglia e favorita grupei B, acolo unde se află și Israel și Serbia. Englezii au patru victorii la rând la această categorie de vârstă în meciurile oficiale, cu Portugalia, Armenia, Irlanda și Suedia. Austria a ajuns la turneul final după ce a câștigat o grupă mai mult decât complicată cu Ungaria, Danemarca sau marea favorită Spania, fosta câștigătoare de trofeu.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.33.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇