Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide interesante din fotbal, una din campionatul românesc, Liga 1, marele derbi dintre Universitatea Craiova și FCSB, dar și un meci din Premier League, meci care ar putea da campioana din acest sezon.

Ponturile sunt următoarele:

Univ. Craiova - FCSB 2 @ 2.50

E fără îndoială prima finală din acest final de sezon pentru FCSB, care e obligată să câștige ultimele 3 meciuri la rând pentru a se încorona campioană, pentru prima dată după 7 ani. În tur a fost 2-0 pentru Craiova pe Arena Națională, însă oltenii nu mai au șanse matematice la titlu, după victoria de sâmbătă a lui CFR la FC Argeș. E un meci sold out, care pe care, cu mari orgolii, în care gazdele vor fi mai mult decât încântate cu siguranță să pună bețe în roate FCSB-ului la titlu. Se întâlnesc formaţiile cu cele mai multe goluri marcate în acest sezon, fiecare trecându-şi în cont câte 72 de reuşite.

ADVERTISING

Man.City - Newcastle, Peste 2.5 goluri marcate @ 1.49

City trebuie să profite de pasul greșit făcut ieri de Liverpool, 1-1 cu Tottenham, iar o victorie azi i-ar duce la 3 puncte avans față de cormorani, un avans poate decisiv înaintea ultimelor două runde, când e greu de crezut că City se va mai încurca. Mendy, Stones și Walker nu sunt disponibili pentru cetățeni, care s-au impus clar în tur pe St.James Park cu 4-0. Ultimul egal dintre cele două avea loc în 2019, 2-2, iar ultima victorie a lui NUFC se întâmpla în același an, scor 2-1.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.73.

ADVERTISING

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇