Ce strategie va folosi CSA Steaua pentru a bloca intenția celor de la FCSB de a se întoarce pe Ghencea

Ce strategie va folosi CSA Steaua pentru a bloca intenția celor de la FCSB de a se întoarce pe Ghencea

Clubul Sportiv al Armatei nu dorește în continuare să primească pe cei de la FCSB în Ghencea, chiar dacă pe data de 22 mai, ziua în care se poate decide titlul în Liga 1, ziua partidei decisive cu CFR Cluj, stadionul e liber.

FCSB nu știe nici acum unde va disputa acest joc ce poate fi crucial, singura variantă viabilă de până acum fiind arena Gloriei din Buzău.

Într-un comunicat emis pentru presă, asociația suporterilor steliști, denumită AS47, a transmis ferm că Steaua nu va renunță la dreptul de a disputa un meci de baraj pentru promovarea în L1, și asta chiar dacă FRF a anunțat că echipa nu are drept de promovare:

ADVERTISING

"Scenariul sfârșitului de sezon:

- 8 mai – Steaua se califică matematic la barajul de promovare în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Dacă nu, va trebui să aștepte până pe...

- 15 mai – Când, cu siguranță, Steaua va fi calificată matematic la baraj

- În următoarele zile, FRF își va reconfirma poziția față de clubul Steaua și nu ne va permite să jucăm. Deși se poate cere o derogare, este greu de crezut că cineva din club o va face, ținând cont de atitudinea FRF, mereu în apărarea clubului din Berceni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

- DAR! Așa cum au spus-o cei din clubul Steaua că „atât timp cât se poate, vom face toate demersurile”, clubul va merge la TAS. Ca membru al Federației Române de Fotbal, Steaua are dreptul să joace în orice etapă a Ligii 2, inclusiv în acest baraj, care este organizat de FRF.

- 22 mai este ziua primului meci din baraj, meci ce se poate juca pe Stadionul Steaua.

Poate le explică cineva „apărătorilor banului public” că Steaua mai are de jucat un meci important pe teren propriu în sfârșitul acesta de lună", se arată în acest comunicat al fanilor Stelei.

ADVERTISING

Steaua ocupă acum un loc de baraj în liga secundă, 4, iar următorul meci e pe teren propriu, în Ghencea, duminică, ora 12, cu cei de la Unirea Slobozia.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇