Pițurcă a răbufnit în cazul finanțării CSA Steaua: "Care banii voștri, frățioare?"

Pițurcă a răbufnit în cazul finanțării CSA Steaua: "Care banii voștri, frățioare?"

Victor Pițurcă nu vede nimic în neregulă ca Steaua să fie finanțată de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua, și implicit Ministerul Apărării.

Ba mai mult, fostul jucător și antrenor al grupării din Ghencea este deranjat de dezbaterea care se face pe seama finanțării echipei.

"Văd că îi interesează foarte mult pe mulți, pe foarte mulți, de ce Steaua e finanțată de club, de CSA. Nu știu de ce îi interesează. 'Domle, sunt banii noștri'. Zău? Banii voștri? Care banii voștri, frățioare?", a tunat Pițurcă într-un itnerviu acordat site-ului sportbull.ro.

ADVERTISING

"Peste tot în lumea asta, nu doar la noi, vin bani la fotbal de la stat, vin primării, chiar dacă nu sub formă neapărat de bani, dar sunt stadioane, sunt baze sportive, investiții. Dar numai noi suntem așa…", a mai spus Pițurcă.

De asemenea, Pițurcă este revoltat că formația antrenată de Daniel Oprița nu are drept de promovare în Liga 1.

"E inadmisibil așa ceva, că Steaua e pe loc de baraj și nu are drept de promovare! Nu știu ce sens mai are atunci să mai participe în acest campionat, dacă pe meritul ei, cu munca pe care o depun jucătorii și antrenorii, nu poate să joace barajul și nu poate promova! Asta numai la noi se pot întâmpla aceste anomalii", a conchis fostul selecționer al României.

ADVERTISING

CSA Steaua ocupă locul 4 în clasamentul play-off-ului Ligii a 2, poziție ce asigură prezența la barajul de promovare, însă gruparea "roș-albastră" are drept de promovare în prima ligă din cauza formei de organizare a clubului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇