Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci interesant de tenis, de la turneul Masters de la Miami, dar și un meci oficial de fotbal din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022.

Ponturile sunt următoarele:

Linda Fruhvirtova - Victoria Azarenka, scor corect 0-2 la seturi @ 1.69

Vika Azarenka are o experiență deosebită în turneele majore și cel mai probabil aceasta va prevala în fața tinereții unei posibile viitoare mari campioane, sau cel puțin așa enunță destui specialiști. Campioană deja în turnee de Mare Șlem pentru juniori, tânăra cehoaică a eliminat deja aici două nume mari la Miami, pe Kovinici și Mertens. Este 279 WTA, însă are o mare capacitate să crească în următorii ani.

Canada - Jamaica 1 @ 1.31

ADVERTISING

Este meci decisiv pentru canadieni, care cu un punct măcar obținut acasă se pot califica la a doua lor Cupă Mondială din istorie, după cea din 1986. Au avut un parcurs surprinzător și impecabil, pierzând până acum doar un meci în 12 partide, etapa trecută cu Costa Rica. Cel mai probabil vor avansa în Qatar alături de SUA și Mexic, urmând ca una dintre Costa Rica și Panama să meargă la un baraj intercontinental.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.21.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇