Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Liga 1, campionatul României, dar și un meci interesant din Premier League, marele derbi al orașului Manchester.

Ponturile sunt următoarele:

FCSB - FC Voluntari X2 @ 2.25

FCSB se află într-o formă îngrozitoare, după două înfrângeri la rând fără gol marcat, 0-2 cu Farul și 0-1 cu FC Argeș, ultimul joc având loc joi într-o etapă intermediară. Cei de la Voluntari sunt siguri de locul de play-off, dar va fi important cum va arăta clasamentul înainte de startul acestuia, săptămâna viitoare. Cu o victorie, ilfovenii pot urca până pe locul 4. FCSB e la 14 puncte în spatele lui CFR Cluj și șansele la titlu țin de domeniul SF-ului..

Manchester City - Manchester United 1 @ 1.44

ADVERTISING

Cei de la City au un avans de 3 puncte față de Liverpool în fruntea Premier League, iar acum cormoranii speră ca marea rivală să o încurce măcar pe gruparea lui Pep Guardiola. Nu va fi ușor, echipa lui Ronaldo se zbate în mediocritate în acest sezon, chiar dacă e pe 4, dar e departe de valoarea pe care cei mai mulți fani și-o imaginau. În meciul tur, City se impunea pe Old Trafford cu 2-0.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇