Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Liga 1, campionatul României, dar și un meci interesant din Primera Division, cu Real Madrid în prim plan.

Ponturile sunt următoarele:

Rapid - Dinamo 1 @ 1.90

Rapid - Dinamo este unul dintre marile derbiuri din fotbalul românesc și categoric va incita și în această seară un mare interes din partea suporterilor celor două formații. Dinamo știm că este la ananghie, se zbate să se salveze de la retrogradare, iar de două etape a învățat să nu mai piardă, după 4-0 cu Mediaș și 0-0 cu UTA. Rapidul are 4 egaluri în ultimele 5 jocuri, iar acum locul de play-off la care mai sperau giuleștenii pare mai degrabă o utopie. În tur a fost 1-1, cu un gol marcat de Carnat pe final, în minutul 90.

Rayo Vallecano - Real Madrid 2 @ 1.67

ADVERTISING

Real Madrid încă e lideră cu 6 puncte avans în Primera, deși în ultimele partide a tot șchiopătat. Și aici vorbim de eșecul cu PSG în Champions League sau de egalul cu Villlarreal din La Liga, scor 0-0. Vallecano are totuși o formă catastrofală, chiar dacă e pe 11 în clasament. Are patru înfrângeri la rând și posibilitatea să o încurce pe Real e minimă, indiferent de problemele de lot ale madrilenilor, care nu se pot baza pe Alaba sau Bale.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.17.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇