Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Liga 1, campionatul României, dar și un mare derbi local din Spania, o mare rivalitate a orașului catalan Barcelona.

Ponturile sunt următoarele:

FCSB - Chindia 1 @ 1.48

FCSB se află în continuare în cursa de urmărire pentru titlu, în rivalitate cu cei de la CFR Cluj, iar ei trebuie să învingă duminică pentru a reveni la 6 puncte în spate, ceea ce înseamnă virtual 3 lungimi, având în vedere înjumătățirea punctajelor. Un meci în care se întrevede ca noile achiziții Edjouma și Achim vor fi titulari la gazde, gazde care nu se pot baza pe proprii suporteri după incidentele din derbiul cu Dinamo.

Espanyol - FC Barcelona 2 @ 1.75

ADVERTISING

Barcelona are un meci foarte greu în deplasarea de la marea rivală locală Espanyol, într-un meci în care catalanii lui Xavi trebuie să revină cu o victorie în top 4, locurile de Champions League. Espanyol are un loc modest în această ediție de La Liga, 13, departe de pretențiile europene. A fost 1-0 în tur pentru Barca, care în acest meci nu se poate baza pe mai mulți jucători de bază, printre care Alves, Depay, Lenglet sau Sergi Roberto.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.59.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇