Gică Hagi e tentat să revină la Galata după noul plan anunțat de ”Împăratul” Terim: ”Dacă mă cheamă, vorbim”

Gică Hagi e tentat să revină la Galata după noul plan anunțat de ”Împăratul” Terim: ”Dacă mă cheamă, vorbim”

Galatasaray se află în vrie în mijlocul unui sezon catastrofal, în care echipa se luptă efectiv să se salveze de la retrogradare, având doar 4 puncte avans față de linia fierbinte, după ultimul rezultat de egalitate, scor 1-1 cu Kayserispor

Presa din Turcia scrie însă că marele Fatih Terim are un plan minune pentru a redresa gruparea Cim Bom. El ar trebui să devină președintele roș-galbenilor, iar Gică Hagi și Didier Drogba să ocupe funcții importante în club.

După meciul câștigat de echipa sa Farul Constanța cu 3-0 în fața lui FC Voluntari, Hagi a vorbit și despre această propunere interesantă:

ADVERTISING

„Respect total la infinit pentru Terim. Pentru Turcia și Galatasaray, el este numărul unu, Împăratul. El a condus acel vapor pe acel drum incredibil. Dacă mă cheamă, îmi face plăcere să merg măcar să stau de vorbă cu el, dar eu sunt la Farul. E o situație foarte delicată. E foarte greu să îl înlocuiești pe Fatih Terim. E unic în Turcia. E cel mai bun”, a punctat legendarul Hagi la conferința de presă.

Gheorghe Hagi: Top 5 Moments | MUST WATCH!

Terim a fost demis pe 10 ianuarie de la conducerea băncii tehnice a lui Galata, dar acum se pregătește să candideze la șefia clubului Cim Bom.

ADVERTISING

Gică Hagi a strâns 10 trofee ca jucător cu Galata, dar și o Cupă a Turciei, ca antrenor.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!