Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, două derbiuri importante, e vorba de Inter – Milan în Serie A, apoi de Universitatea Craiova – CFR Cluj, meci de referință în Liga 1.

Ponturile sunt următoarele:

Inter - Milan X2 @ 2.07

Derby della Madonnina își dispută azi un nou episod, între două formații cu pretenții de titlu în acest sezon, Inter fiind lidera cu 53 de puncte, la 4 lungimi distanță de Milan, poate ultima șansă așadar pentru milaniști de a mai rămâne în plasa marilor rivali de pe Meazza. Milan nu se poate baza din păcate pe Zlatan, dar nici pe Rebici sau Kjaer în acest derbi, în timp ce Interul condus de Inzaghi are o serie excelentă cu 7 victorii în ultimele 8 partide. În tur, scorul a fost egal, 1-1, cu un penalti aparat atunci de Ciprian Tătărușanu.

Craiova - CFR Cluj 1X @ 1.69

ADVERTISING

Craiova are o șansă reală să lupte pentru play-off, într-un mare derbi cu CFR Cluj, altădată meci decisiv pentru titlu între cele două, acum distanța este uriașă. CFR Cluj poate fi încurcată serios în lupta la titlu, căci dacă pierde azi, FCSB se poate apropia la doar 5 puncte. De asemenea, scaunul lui Reghecampf este în mare pericol dacă nu câștigă azi. În tur, a fost 1-0 pentru clujeni, dar în ultima partidă jucată, oltenii au triumfat în Cupa României, tot 1-0. Jocul va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 21.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul la pariuri: 3.50.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇