Manchester United, eliminată din Cupa Angliei, după o serie incredibilă de lovituri de departajare (Video)

Manchester United, eliminată din Cupa Angliei, după o serie incredibilă de lovituri de departajare (Video)

Gruparea Manchester United, echipa lui Cristiano Ronaldo, a fost eliminată dramatic în turul cu numărul 4 din FA Cup, după o desfășurare dramatică a loviturilor de la 11 metri.

Partida cu Middlesbrough a avut nevoie de prelungiri după ce chiar Ronaldo a ratat un penalti în minutul 20, șutând pe lângă poartă. La 5 minute distanță, Sancho a deschis scorul și se părea că totul va fi în regulă pentru United.

Nu a fost așa, căci echipa de ligă secundă a egalat prin Crooks, în minutul 64. S-a mers la loviturile de departajare, după 1-1, la capătul și unor reprize de prelungiri.

Acolo, a fost nevoie de 8 serii de penaltiuri pentru a desemna câștigătoarea. Pentru Manchester au înscris de la 11 metri Mata, Maguire, Fred Ronaldo, Fernandes, McTominay și Dalot, iar Elanga a tras peste poartă, în timp ce pentru Boro au marcat McNair, Payero, Howson, Tavernier, Bamba, Watmore, Fry și Peltier, fără ratare.

ADVERTISING

E un sezon slab totuși pentru diavolii roșii, care sunt doar pe 4 în Premier League, eliminați din Cupa Angliei sau Cupa Ligii, dar măcar ei sunt calificați în optimile UCL, acolo unde au dat peste un advesar tare, Atletico de Madrid.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!